AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove presenta el seu document “des de viles i ciutats, plantem cara a la precarietat”
El passat dissabte, 21 d’abril, l’Espai Jove de la Intersindical-CSC va realitzar una xerrada al local Brindem Brindola, situat al Raval de Barcelona, on Roger Gili, el seu coautor, presentà el document "des de viles i ciutats, plantem cara a la precarietat". Gili va presentar el text com “document, escrit des de la modèstia i humilitat, per tal de plasmar quines són les prioritats de l’Espai Jove en matèria de treball aplicables des dels Ajuntaments”, els quals va definir com “els esglaons més baixos de l’administració, però que, a la vegada, poden fer molta feina a favor de l’ocupació de qualitat”.

Aquest document ha estat enviat a partits i joventuts polítiques d’esquerres i/o amb sensibilitat nacional i algunes d’aquestes organitzacions ja l’han adoptat com a text base per definir les propostes electorals en matèria de treball per a les properes eleccions municipals. Roger Gili ha recordat que “l’Espai Jove de la Intersindical-CSC no som un partit polític; però, com a ciutadans joves, participem a les properes eleccions i la nostra participació ha de servir per ajudar a aplicar unes millors polítiques laborals per al jovent, en particular, i per a la ciutadania, en general”.

Per la seva banda, David Soriano, portaveu de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, va fer un resum d’algunes de les propostes aprovades en la darrera Assemblea Nacional de la branca jove sindical i va compartir amb els i les assistents els objectius i polítiques a impulsar des de l’Espai Jove.

La jornada acabà amb un sopar al mateix local Brindem Brindola.
23-04-2007
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660