AMPLIAR NOTÍCIA
Mobilitza’t per una classe, mobilitza’t per un país
Davant la proximitat d’unes dates tan assenyalades com el 23 d’abril, el 25 d’abril i l’1 de maig, des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC volem fer una crida a la mobilització del jovent treballador català perquè surti al carrer i reivindiqui la nostra presència com a treballadors i treballadores i com a país.

Volem animar a participar als actes de reivindicació que se celebraran el 23 d’abril arreu del territori, així com els actes que tindran lloc a València ciutat el 5 de maig, en motiu del 25 d’abril. Cal recordar que, enguany, aquesta data commemora els 300 anys de la batalla d’Almansa, 300 anys des que les tropes borbòniques van començar a entrar pel sud del país, els quals també signifiquen 300 anys de resistència del poble català.

També volem animar a participar als actes que, en motiu del 1r de maig, dia dels treballadors i les treballadores, s’estan preparant des de la Intersindical-CSC, especialment les manifestacions organitzades pel sindicat nacional i de classe, a Barcelona, Perpinyà i altres municipis del país.
04-04-2007
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660