AMPLIAR NOTÍCIA
Comunicat de suport als 10 joves penedesencs
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC volem mostrar la nostre solidaritat als deu joves penedencs que estan pendents de judici per manifestar-se en contra del Tractat constitucional europeu. Un judici que, es preveu, serà una farsa més encaminada a silenciar i criminalitzar aquelles veus dels que no pensen com ells.
Presentant als dissidents del pensament únic, als qui creuen en un altre món més just socialment, com els dolents de la pel•lícula, com els terroristes que volen fer trontollar aquest maravellós món, segons ells, construït a base d’explotació, fam i mort.
I aquests són els que criminalitzen, aquests que creuen en la guerra preventiva, aquests que aproven ordenances criminalitzant la marginalitat que les seves lleis creen, aquests que han exterminat pobles indígenes i acabat amb la selva amazònica.
Paradoxalment aquests són els bons de la pel•lícula. I aquests “demòcrates” són els que jutgen als deu joves independentistes de Vilafranca.
Quin és el seu delicte? fer ús lliure de la llibertat d’expressió. I el que és més greu, se’ls vol condemnar a ells, quan el primer que hauria de seure al banc dels acusats, no serien aquests joves, hauria de ser el govern central i altres organitzacions, polítiques, sindicats oficials... que van fer una campanya agressiva, plena de falsetats i enganys a favor del Tractat Europeu i van fer obviar i marginar la veu dels que demanàve, el NO.

Amb aquest panorama de món ens trobem, i des de l’Espai Jove no ens resignem a viure així, creiem en un altre món millor, en un món de pobles i ciutadans/es lliures, on les paraules justícia, pau, solidaritat i llibertat siguin pilar bàsic en la relació entre persones i pobles.

Dit tot això, L’Espai Jove de la Intersindical-CSC volem:

- Mostrar la nostre solidaritat amb els 10 joves independentistes penedencs i amb totes i tots aquells que són reprimits per fer ús de la seva llibertat d’expressió a favor d’una societat més justa de persones i pobles lliures.

- Volem refermar el nostre compromís en uns Països Catalans lliures i justos socialment, que juntament amb les altres nacions lliures construïm una alternativa a aquest sistema econòmic que ens anul•la com a persones per convertir-nos en simples mercaderies.
30-10-2005
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660