AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la I-CSC amb la Vall de Cardós
Des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC s’adhereix al manifest “Salvem la Vall de Cardós” i animem a tots i totes les afiliades i al conjunt del jovent treballador català a mostrar el seu suport.

En defensa del territori i contra l’especulació urbanística.

SALVEM LA VALL DE CARDÓS

El senyor Josep Lladós Comenge viu a Nova York i treballa per l'ONU. Vol comprar 2 càmpings i la serradora de Ribera de Cardós, pagarà als propietaris més de 8 milions d'euros per construir un camp de golf immens, quan en aquests moments també hi ha un projecte de camp de golf a Esterri d'Àneu (molt a prop).

Destruiran el paisatge pirinenc, la fauna i la vegetació, deixaran sense aigua a molta gent, doncs l'aigua és un problema molt recent al municipi. Cada any plou menys i cada any hi ha més pisos. Per ser concrets aquest any hi ha hagut pobles que no tenien prou aigua i se n'ha hagut de subministrar d'altres pobles per omplir els dipòsits. Doncs ara imagineu que a part de tot això hi ha un camp de golf que necessita ser regat cada dia malgastant litres i litres d'aigua. Com a resultat obtenim una gran crisi hidrològica. Si no hi ha aigua de què viuran els pagesos? i la fauna? entre d'altres.
Aquest projecte no ha estat aprovat de moment, encara podem fer alguna cosa. Si vols fer pressió per aturar aquest projecte adhereix-te al manifest.

Per adherir-se, http://www.lavalldecardos.info/
18-01-2007
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660