AMPLIAR NOTÍCIA
Celebrada la 3a Escola de Formació Sindical de l'Espai Jove
El passat dissabte 18 de novembre es va realitzar a la Seu Nacional de la CAL la tercera Escola de Formació de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC. Escola, que sota el lema Ampliem horitzons, va seguir les directrius del lema ampliant la formació i el compromís dels assistents.

Una vintena de representants de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC van prendre part en la tercera escola. La jornada va constar de les intervencions del coordinador de l’Espai de Feina, que és l’estructura d’assessorament i de formació de l’Espai Jove, qui va realitzar una anàlisi de la situació actual del jovent i va explicar quines accions es porten a terme des de l’Espai de Feina per a poder avançar. Posteriorment va tenir lloc la intervenció del Secretari Confederal de la Intersindical-CSC, Joan Arimon, qui va introduir als assistents els conceptes de la prevenció de riscos laborals, acabant la seva intervenció amb un taxatiu “ Sinistralitat zero” i explicant les lluites de la Intersindical-CSC per fer d’aquest lema una realitat.

A la tarda tingueren lloc dinàmiques d’eleccions sindicals conduïdes per un membre de la Secretaria d’Acció Sindical de la Intersindical-CSC, que va saber transmetre els coneixements bàsics per a poder afrontar un procés electoral. Posteriorment va prendre part en l’escola de formació un membre de la Fundació Reixida ( adscrita a la CAL) que va presentar-nos els tallers d’assessorament lingüístics que estan duent a terme per tot el país i va acabar la presentació amb una contundent afirmació “fa falta anar més enllà de la conscienciació lingüística”

Per finalitzar l’Escola de Formació va intervenir la Secretària Confederal de la Intersindical-CSC, Isabel Pallarès, qui va fer una emotiva intervenció, recordant les paraules de Miquel Porter i Moix de la necessitat d’un jovent sindicalista format i amb ganes de treballar per participar del sindicalisme nacional. Finalment, va intervenir el Portaveu Nacional de l’Espai Jove, Roger Gili, posant de manifest que tot i la bona feina duta a terme per l’Espai Jove durant aquest, quasi, 2 anys de feina no val a badar ni adormir-se en els èxits aconseguits, sinó que s’ha de treballar més per a poder esdevenir una organització de referència dels Països Catalans, i va acabar la seva intervenció amb un “Tot està per fer i tot és possible”
20-11-2006
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660