AMPLIAR NOTÍCIA
Fes Sentir la teva veu: Organitza’t i Participa
Deslocalització d’empreses, precarietat i exclusió laboral, privatitzacions, subcontractacions i reducció de la protecció social, etc., no només són paraules. Cadascuna d’elles comporta una situació d’explotació per al jovent treballador català. També patim les conseqüències del màxim benefici, que es tradueix en inseguretat laboral, accidents de treball, malalties professionals, etc.

El món laboral cada cop disposa de més i més traves, que dificulten o fins i tot impossibiliten l’emancipació dels joves. Davant tot això necessitem una resposta clara i coherent, necessitem participar d’un projecte que ens doni respostes a totes aquestes problemàtiques i al mateix temps treballar per a esdevenir un contrapoder real contra la patronal .

Podem participar en aquest procés de canvi i model laboral aportant una nova manera de fer, acostant el sindicalisme a la classe treballadora d’aquest país. Des res serveix votar cada cop en les eleccions sindicals si això no va acompanyat d’un treball diari de conscienciació i de lluita per a la millora de les condicions laboral i les aspiracions de la classe treballadora.

És per això que l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, com a jovent treballador català, aposta per afrontar les properes eleccions sindicals des del sindicat nacional i de classe, la Intersindical-CSC, sindicat amb un compromís clar per la millora de les condicions laborals i la democratització de les relacions laborals, així com per l’eradicació de la precarietat i l’explotació.

Perquè està en les nostres mans i podem aconseguir-ho, la Intersindical-CSC és el lloc per organitzar-te, el teu instrument per lluitar.

Gerard Rabat i de Paco
Secretari d'Acció Sindical de l'Espai Jove de la I-CSC
25-10-2006
Eleccions sindicals
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660