AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove participa a la Trobada del Triangle Jove a Vic
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC participarà, d'avui a diumenge, en la Trobada Triangle Jove, que enguany es fa a Vic (Osona). Aquesta vuitena Trobada, congregada sota el lema "Eduquem en la participació, participem en l'educació", reuneix associacions juvenils de tot el territori per ajudar a estrènyer lligams entre els joves de totes les regions del país i per destacar el paper de les associacions en la societat.
Organitzada conjuntament pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, un dels propòsits de la Trobada d'enguany és de de parlar de l'educació dels joves. A tal fi les ponències, taules rodones i debats s'han dividit en tres grans àrees temàtiques: 'l'educació formal, l'educació no formal i l'educació informal'.

Fira d'entitats

Una fira d'entitats, inscrita en la Trobada, permet a totes les associacions que ho desitgin de presentar-hi els seus projectes i la seva tasca. Segons l'organització, 'aquesta és una oportunitat immillorable per a fer triangle, és a dir, per a crear dinàmiques de col·laboració entre el moviment associatiu de tot el país'.

El Triangle Jove es va fundar l’any 1999 a Xàtiva (la Costera) amb la signatura d'un protocol de col·laboració entre els consells de joventut de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. La idea era de construir un espai de treball comú per a facilitar l'associacionisme entre les regions del territori. Des d'aleshores, el Triangle ha organitzat un aplec anual i algunes activitats més. El d'enguany s'acollirà a la Universitat de Vic, a través de l'Institut Universitari Joan Lluís Vives.

La pròxima fita del Triangle és d'incorporar a la plataforma associacions d'Andorra, la Franja de Ponent i de Catalunya Nord.

extret de www.vilaweb.cat
22-09-2006
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660