AMPLIAR NOTÍCIA
11 setembre ’06 - L’Espai Jove de la Intersidical-CSC crida a l’afiliació a mobilitzar-se pels drets nacionals
Des de la branca jove de la Intersidical-CSC cridem als afiliats i afiliades a fer sentir la veu del jovent treballador català aquest Onze de Setembre

Una diada que ha de significar el rebuig dels catalans i catalanes a les polítiques contràries a les nostres aspiracions nacionals i socials, que porten a terme els estats Francès i Espanyol, negant en tot moment el dret legítim de tot poble a decidir per ell mateix.

Portem molts anys supeditats a la voluntat d’aquells estats que no volen saber res de les nostres realitats (socials, culturals, lingüístiques i laborals). Un temps que no els ha servit per a què oblidem els nostres anhels de llibertat, com a jovent no hem de deixar perdre aquestes aspiracions, que per alguns són utopies i per a nosaltres realitats.

Ara més que mai és necessari fer palès que per al sindicalisme català, la reivindicació nacional no queda aparcada. Més encara, que per al jovent sindicalista català tenim present la lluita nacional, així com dia a dia lluitem per a la recuperació dels nostres drets socials.

No renuncien al que hem estat, al que som i lluitem pel que volem ser...

Visca el jovent treballador!
Visca la Terra!
08-09-2006
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660