AMPLIAR NOTÍCIA
Ells actuen: retallen, reformen i trepitgen ... I tu: què fas?
Anunciàvem ahir, a quasi una setmana vista de la propera vaga general que engeguem una campanya que ens ha de portar sortir al carrer el proper dijous 29 amb tots els arguments i informació sobre els nostres drets com a classe treballadora a l'hora de fer vaga.

El jovent català que ja treballa, el que busca feina i el que estudia; tots nosaltres hem de parar els centres de treball i estudis i sortir al carrer! Un és l'argument principal que, pensem, ens ha de moure a fer-ho: la dignitat de saber dir prou quan ens escupen i se'n riuen de nosaltres a la cara per a beneficiar els i les de sempre!

Tristament, l'aprovació de l'última reforma laboral ens ha donat molts més arguments ben concrets per sortir al carrer.

A partir de demà, anirem aprofundint cada dia en algun d'aquests aspectes que ens afecten de manera especial a les i els joves. Els podreu anar seguint al bloc que obrirem per l'ocasió i que anirem dotant de contingut diàriament. Allà també hi podreu consultar aquelles informacions respecte als vostres drets com a treballadores a l'hora de seguir una vaga general, aquells materials i posicionaments que tenim entorn a la reforma laboral en concret i a la situació general de crisi que viu el país, entre d'altres.
20-03-2012
Acció Sindical
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660