AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove aprèn per avançar
El passat dissabte 27 de maig de 2006 va celebrar-se a la seu nacional, l'escola jove de formació sindical de primavera de l'Espai Jove.

L'escola va obrir-se amb un recordatori per part del secretari confederal de formació de la Intersindical-CSC, Nestor Sastre, sobre la figura i obra de Maria Mercè Marçal. Poetessa i professora d'institut, d'ella ens ha quedat el seu compromís amb el país, la seva classe i per la igualtat de genère. Encertadament l'Espai Jove hem recordat la seva figura amb el nom de l'escola de formació de primavera.

Tot seguit en Gerard Rabat, secretari d'acció sindical de l'Espai Jove, va presentar el motiu de l'escola de formació, les eleccions sindicals, tot destacant la participació activa i directa de l'afiliació de l'Espai Jove en els processos electorals a les empreses i centres de treball dels Països Catalans. Hem de ser-hi presents per canviar les dinàmiques laborals i ser decisius en la negociació col·lectiva.

Les xerrades i tallers que es van desenvolupar durant tot el dia van servir per prendre una primera presa de contacte amb la mecànica electoral. Els i les joves de la Intersindical-CSC hem pres la determinació de presentar "llistes joves" als centres de treball i ser conscients que som el futur de la classe treballadora catalana i hem d'animar als i les joves a ser presents en les eleccions sindicals.
29-05-2006
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660