AMPLIAR NOTÍCIA
Compte enrere cap a la Vaga General del 29M
El dia 29 de març ja s'acosta. En deu dies tindrà lloc una jornada de protesta que no ha de quedar en un sol dia de lluita, però que tanmateix ha de demostrar que com a classe treballadora i com a jovent estem farts de tantes retallades de drets socials, laborals i nacionals. La jornada ha de ser històrica, per poder començar a reivindicar i construir un futur de justícia i llibertat, per frenar l'avenç i la consolidació de les mesures neoliberals que s'obren pas sense pietat.

De motius per secundar la vaga pensem que n'hi ha molts, però sobretot ens ha de moure la dignitat de saber dir prou quan ens escupen i se'n riuen de nosaltres per a beneficiar els i les de sempre! El jovent català, el que ja treballa, el que busca feina o el que estudia, ha de parar els centres de treball i d'estudis i sortir al carrer!

Per consolidar aquests arguments i per evitar la desinformació que es pugui generar dels drets d'una treballadora o treballador en aquestes situacions; engeguem una campanya que ens ha de conduir al dia 29, amb arguments sòlids i coneixedores dels tots els nostres drets davant d'una vaga.

A partir de demà anirem fent difusió d'arguments, de reculls de preguntes sobre els nostres drets, de reculls de dades... Tot, per arribar al dia 29 més segures i convençudes que mai dels nostres fets.

Ells actuen: retallen, reformen i trepitgen... i tu: què fas?
19-03-2012
Laboral
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660