AMPLIAR NOTÍCIA
Rebuig a l'agressió policial als alumnes de l'IES Lluís Vives a la ciutat de València
Les retallades en educació han portat als i les estudiants de l’IES Lluís Vives del País Valencià a denunciar una situació límit (com les tallades de llum o calefacció en el centre escolar). Com a resposta, l’actuació de les forces policials davant les protestes ha provocat més d’un centenar de persones ferides i desenes de detingudes durant les mobilitzacions de la setmana passada.

L’ús de la força indiscriminat i desproporcionat davant les mobilitzacions estudiantils suposen una greu vulneració dels nostres drets democràtics com la defensa d’un estat del benestar de qualitat.

Les justificacions públiques que han seguit, titllant als i les estudiants d’enemics públics o carregant contra qualsevol qüestionament de l’actuació dels cossos policials per part dels poders públics, demostra l’aposta per un model de societat basat en la repressió i no en l’educació, amb un clar rerefons franquista que falta molt per eradicar plenament.

L’Eina-l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, per tant, fem costat a les mobilitzacions convocades arreu dels Països Catalans en suport als xiquets i xiquetes que defensen l’ensenyament públic i ens sumem a la seva demanda de cessament de Paula Sánchez de León per la resposta injustificada de les forces policials.
22-02-2012
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660