AMPLIAR NOTÍCIA
Per l'ensenyament en valencià!
La setmana passada, la Generalitat Valenciana feia públic un esborrany de decret que pretén la supressió de la línia d'ensenyament en valencià i unificar en una sola les dues llengües oficials més una estrangera. Aquest nou model d'ensenyament proposa impartir un mínim del 33% de les matèries en castellà i en català i fins a un 33% en anglès.
L'actual model lingüístic educatiu valencià resulta insuficient –especialment després de la reducció de recursos a què l'havia condemnat el govern del PP–, però suposa una mínima immersió lingüística en valencià. El nou model que vol imposar el conseller Font de Mora al País Valencià, però, implica un nou retrocés en els drets lingüístics dels valencians i valencianes.

Des de L'Eina-Espai Jove de la Intersindical-CSC denunciem l'agressió cap a la nostra llengua que el govern del PP vol implantar i apostem per un model lingüístic educatiu plenament en valencià, així com donem suport a les diferents mobilitzacions organitzades arreu del territori en suport a la llengua catalana. Un cop més la reivindicació ciutadana ha d'imposar-se a les agressions contra la llengua!
07-06-2011
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660