AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove farà campanya activa pel No a l'estaut
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC crida a refusar la reforma d’Estatut del Principat de Catalunya. L'entitat ha pres aquesta decisió després d’una consulta entre l’afiliació, que es va decantar massivament pel rebuig al text estatutari, i tenint en compte la resolució aprovada en la 1ª Assemblea Nacional. Allà es fixaven els punts mínims per donar suport a aquesta reforma i que no són altres que:

- La creació d’un Espai Socioeconòmic Català
- El dret legítim a l’autodeterminació del poble català

El portaveu de l'Espai Jove, Roger Gili, explica que es farà una campanya "activa" pel NO, "participant en aquelles plataformes i actes unitaris contraris a l'Estatut, assistint a les mobilitzacions que es duguin a terme en aquest sentit i difonent els arguments que té la nostra militància envers aquesta qüestió".
Des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC s'anima el conjunt de les classes populars, i en especial als joves, a mobilitzar-se i fer sentir la seva veu en contra d’aquestes reformes d’estatuts que s’estan duen a terme arreu dels territoris dels Països Catalans. En aquest sentit, l'entitat fa una crida a "no cometre el mateix error que els nostres pares amb l'Estatut ara vigent i en què nosaltres no vam poder participar". Gili afirma que "ara és el moment de fer les coses bé" i adverteix els partidaris del Sí que "acceptar aquest Estatut és renunciar a la possibilitat de gestionar el futur, però també el present, en matèria socio-laboral".

Barcelona, 23 de maig del 2006.
Països Catalans
18-05-2006
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660