AMPLIAR NOTÍCIA
1 de maig: manifestació i xerrada de presentació del document municipalista (30 d'abril)
Les dades d'atur publicades avui demostren de nou com l'actual crisi afecta especialment la classe treballadora, tant pel nombre de persones que s'estan quedant sense feina com per les retallades i reformes que afecten als seus drets socials i laborals, sense oblidar tampoc el continu qüestionament dels drets nacionals dels Països Catalans i el manteniment del seu espoli fiscal.

Per aquest motiu, enguany cal sortir de nou al carrer per reclamar una altra sortida més justa que només es podrà articular en base a una lluita sindical ferma, decidida i combativa. El dia a dia cal reforçar la nostra millor eina, el sindicalisme nacional i de classe, però aquest 1 de maig cal demostrar-ne la força i acompanyar-lo en els seus actes.

Aquest dissabte, tindrà lloc una xerrada organitzada per L'Eina-l'Espai Jove de la Intersindical-CSC, a les 19h, a l'Ateneu Layret (c. de Villarroel, 49, Barcelona), de presentació del document de propostes municipalistes que es van fer públiques la setmana passada. Posteriorment, hi haurà tapes i festa per animar la jornada del dia següent.

L'endemà, diumenge 1 de maig, la tradicional manifestació del dia del treball convocada per la Intersindical-CSC iniciarà el seu recorregut a les 12h, des de plaça d'Universitat de Barcelona. El lema és "Davant les retallades laborals i socials, lluita sindical!" i el manifest el podeu llegir aquí.

La resta de convocatòries del sindicalisme nacional i de classe les podeu consultar aquí.

Us hi esperem!
29-04-2011
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660