AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la I-CSC i la CAJEI homenatgen a Layret en el 90 aniversari del seu assassinat
El passat 27 de novembre van celebrar-se un seguit d'actes en commemoració de l'advocat laboralista català Francesc Layret, assssinat fa 90 anys.

L'acte va iniciar-se a 2/4 de 8 del vespre a la Plaça Goya de Barcelona. Davant de l'estàtua dedicada a Francesc Layret, erigida per subscripció popular l'any 1936, una vintenta de militants de la CAJEI i de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC van retre-li homenatge. Després de llegir el poema de “Vint bales foren” de Maria Mercè Marçal, els concentarts van realitzar una ofrena floral de clavells vermells, mentre entonàven Els Segadors.

A continuació, l'Ateneu Layret va acollir una xerrada de record a l'advocat laboralista a càrrec de Dani Cortijo, autor del bloc www.altresbarcelones.blogspot.com. Cortijo va repassar l'època de conflictes obrers i de pistolerisme. L'activitat va cloure amb un brindis de cava entre els assitents i l'entrega d'un quadre commemoratiu de l'acte a Dani Cortijo i als membres de l'Ateneu Layret.

La jornada va tancar-se a Can Vies amb un sopar popular i una actuació musical a càrrec de Marcel Marimon, vocalista de Rumb al Bar i de PD La Factoria.
29-11-2010
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660