AMPLIAR NOTÍCIA
Homenatge a Francesc Layret en el 90 aniversari del seu assassinat
La Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista i l'Espai Jove de la Intersindical-CSC organitzen un seguit d'actes d'homenatge a l'advocat laboralista català.

Amb la voluntat de recuperar referents històrics i retre homenatge a l'advocat laboralista Francesc Layret, assassinat fa 90 anys per pistolers a sou de la patronal catalana, la CAJEI i l'Espai Jove de la I-CSC organitzen el proper dissabte 27 de novembre un homenatge a la seva figura.

L'acte donarà el tret de sortida a 2/4 de 8 del vespre a la Plaça Goya de la capital catalana on es realitzarà un petit acte d'homenatge a l'estàtua dedicada a Francesc Layret, erigida per subscripció popular l'any 1936.

A continuació, l'Ateneu Layret (c/ Villarroel, 49 de Barcelona) acollirà un brindis i unes paraules de record a l'advocat laboralista a càrrec de Dani Cortijo, autor del bloc www.altresbarcelones.blogspot.com.

El plat fort de la jornada d'Homentage tindrà cita a Can Vies (c/ Jocs Florals, 42 de Barcelona) a partir de 2/4 de 10 del vespre. Hi haurà un petit sopar popular i una actuació musical a càrrec de Marcel Marimon, vocalista de Rumb al Bar i de PD La Factoria.

Des de l'Espai Jove de la I-CSC i la CAJEI s'anima al jovent treballador català a secundar la jornada d'homenatge a Francesc Layret, com a símbol de lluita pels drets nacionals i socials del nostre poble. Malgrat el pas dels anys, la lluita d'en Layret continua ben viva i les organitzacions convocants s'insta a continuar treballant per assolir uns Països Catalans independents i socialistes.

23-11-2010
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660