AMPLIAR NOTÍCIA
La Reforma Laboral, una nova agressió al jovent treballador que cal combatre des de la unitat i la combativitat
L’Executiu del PSOE ha acomplert l’amenaça i ha aprovat una nova Reforma Laboral. Una altra reforma que, de nou, ens retalla drets laborals i pretén fer-nos creure que, a través de la precarització de les condicions laborals, es reduirà l’atur i s’aconseguirà una ocupació més estable.Les falàcies de sempre per acontentar la patronal i els poders econòmics.

Aquesta mesura afecta el conjunt de la classe treballadora, però també presenta diverses mesures que van dirigides a modificar les relacions laborals del jovent, entre les quals la promoció de la contractació temporal formativa o el foment dels serveis privats d’intermediació en la recerca de feina. Des de l’Espai Jove, hem trobat important fer un anàlisi de la reforma, amb visió juvenil, nacional i de classe, per tal de poder-ne fer una crítica fonamentada i difondre-la. Només així podre’m combatre-la i aconseguir que la vaga general i les mobilitzacions i accions prèvies siguin un èxit.

De la mateixa manera, des de l’Espai Jove hi hem introduït alguns elements estratègics, per tal d’articular la resposta i posar les bases per esbossar alguns reptes més estructurals en el món laboral. Aquests punts, més explicats en el document, suposen jubilar el pactisme i la concertació social, construir referents propis, avançar nacionalment i social i incentivar la participació juvenil en el món del treball.

Cliqueu aquí per descarregar el document.
05-07-2010
Laboral
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660