AMPLIAR NOTÍCIA
Condemna de l'Espai Jove de la I-CSC a l'atac d'Israel al comboi marítim d’ajuda humanitària
Des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC condemnem l’atac de les forces Israelianes al comboi marítim d’ajuda humanitària i lamentem el trist paper de les principals potències mundials i dels organismes internacionals que no han gosat condemnar aquesta atrocitat.

Davant els últims fets duts a terme per l’Estat d’Israel en la seva obsessió de sotmetre, per tots els mitjans, a la població Palestina, en especial la de Gaza, i a tot aquell o aquella que li doni suport, condemnem aquesta acció i mostrem tota la nostra solidaritat a aquelles persones que l’han patida, així com reafirmem la nostra solidaritat amb el poble palestí.

Com a Espai Jove de la Intersindical-CSC també lamentem el paper de les principals potències del món i organismes internacionals que s'han mostrat passius davant aquesta flagrant vulneració de drets humans.

Volem fer un especial esment al silenci còmplice de l’Estat Espanyol, i constatar que està traient-se la màscara mostrant la nul·la sensibilitat amb els drets humans, ja que són massa els casos recents: el cas Aminatou Haidar, les relacions amb la Colòmbia d’Uribe, la no condemna explicita al règim franquista, la il·legalizació de moviments polítics, etc. Per tant condemnem aquesta actitud i exigim una rectificació.

Finalment animem a tothom a participar de les diferents mobilitzacions que es realitzaran arreu dels Països Catalans i a nivell internacional.

Enllaç FSM
03-06-2010
Internacional
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660