AMPLIAR NOTÍCIA
Una vintena de persones al sopar-tertúlia de la CUP de Sant Cugat sobre sindicalisme
(Nota realitzada per la CUP de Sant Cugat)

El passat dimarts, 9 de març, va tenir lloc el sopar-tertúlia que des de la CUP organitzem mensualment. Si fins ara havíem debatut al voltant de la Llei d'ensenyament, la Banca ètica, els pressupostos participatius o l'autodeterminació, ahir li va tocar el torn a la qüestió sindical.
Per plantejar el tema i encetar el debat, vam comptar amb la presència d'en Josep Bel, membre de Cobas i de Corrent Roig, i d'en Roger Tugas, militant de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC.

Amb el títol “Per un nou sindicalisme” i amb una assistència de prop d'una vintena de persones, vam tractar l'estat actual del sindicalisme a casa nostra, els processos de retallada de drets laborals i la manca d'un sindicalisme nacional, de classe i combatiu als Països Catalans. Al debat van sorgir diverses qüestions, especialment al voltant de les alternatives que té la classe treballadora per tal de defensar als seus drets al marge dels sindicats hegemònics i de les formes de lluita i solidaritat que poden contribuir a assolir una correlació de forces millor que l'actual.

Des de la CUP, valorem molt positivament aquest sopar-tertúlia, tant pel nivell dels ponents com pel debat que es va generar i ja pensem en el següent, amb l'objectiu de consolidar aquest punt de trobada, de reflexió crítica i de debat tan necessari a la nostra ciutat.
12-03-2010
Laboral
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660