AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove edita un nou quadern de formació sobre les funcions bàsiques dels i les representants dels treballdors/es
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC acaba de publicar un nou quadern de formació que vol ser una eina pels i les joves que vulguin presentar-se a les eleccions sindicals i esdevenir representants dels treballadors/es.

Amb la voluntat d'incentivar que els i les treballadores joves agafin el compromís i que el desconeixement de les funcions no sigui un fre, doncs, s'ha editat aquesta guia, un quadern que engloba des de les funcions més bàsiques del que representa ser escollit representant dels treballadors/es fins les línies marc a desenvolpuar en la negociació col·lectiva, si més no aquelles que cal prioritzar en el moment de la negociació.

Des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC, sempre s'ha defensat la necessitat que el jovent sigui la punta de llança en el canvi de majories sindicals actuals, i aquest parteix des del mateix centre de treball. Per això, l'aposta que fem per l'edició de material de caràcter formatiu i d'alta utilitat en el dia a dia de la feina.

Aprofitant la presentació d'aquest quadern s'han reestructurat alguns apartats del web, donant cabuda a un un espai accessible des de la portada on es troben recollits tots els quaderns de formació que ha anat editant l'Espai Jove de la Intersindical-CSC durant els darrers anys.
18-01-2010
Eleccions sindicals
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660