AMPLIAR NOTÍCIA
Sant Cugat amb Egunkaria
Aquest matí hem celebrat la roda de premsa per fer públic el manifest “Sant Cugat amb Egunkaria”. Hem comptat amb la participació de Víctor Alexandre (periodista i col·laborador del diari Berria), Ramon Luque (periodista promotor d’un manifest de suport a Egunkaria l’any 2003, també de periodistes locals) i Roger Tugas (periodista i portaveu nacional de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC); tots ells santcugatencs. La presentació ha anat a càrrec d’un dels impulsors de “Sant Cugat amb Egunkaria”, Eduard Anguita.

L’acte d’avui l’entenem com un punt d’inici d’altres iniciatives de solidaritat amb Egunkaria des de Sant Cugat, mentre duri el procés contra aquest diari basc i euskaldun. A partir d’avui, continuarem recollint adhesions al manifest, tant entre el col·lectiu de periodistes santcugatencs com entre la ciutadania a través del grup de Facebook.

Volem agrair les adhesions rebudes fins el moment, recollides en només 3 dies, i us encoratgem a continuar lluitant per la llibertat d’expressió i els drets fonamentals de les persones. No podem deixar caure en l’oblit el greu atemptat a tots els nivells que suposa el tancament d’un diari com Egunkaria així com el judici injust i sense fonaments contra cinc dels seus treballadors i directius.

22-12-2009
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660