AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC dóna suport al Sí a les consultes independentistes
A principis de novembre, en el marc del 6è Consell Nacional de la Intersindical-CSC, es va aprovar una resolució sobre el conflicte nacional, on, entre d’altres aspectes, s’agafa el compromís de donar suport a les convocatòries locals de referèndums independentistes que s’estan formulant, de moment, al Principat de Catalunya.

L’Espai Jove valorem molt positivament el posicionament de la Intersindical-CSC, ja que esdevé la primera central sindical en posicionar-se a favor de les consultes independentistes, portant a la pràctica el seu compromís nacional.

Com a Espai Jove de la Intersindical-CSC, agafem el compromís de fer campanya pel Sí. Amb aquest compromís, volem mostrar el nostre posicionament a favor del dret a l’autodeterminació i la llibertat , tot i que, en aquest moment, per la crisi que estem patint i els efectes devastadors que està tenint en la classe treballadora del nostre país, en especial amb els i les joves, no podem centrar-nos tot el que voldríem en fer campanya a favor del vot afirmatiu en les diverses consultes.

Felicitem la societat catalana que, en aquesta demostració de reafirmació nacional, ha estat qui ha liderat el procés. Considerem que és tota una demostració de militància de base, que, tot i estar mancada d’una estructura, ha estat capaç de desenvolupar-se per dur a terme la seva voluntat.

Per tant, des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, fem una crida a la participació a favor del Sí en les diferents consultes que s’aniran succeint a partir del dia 13 de desembre.
30-11-2009
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660