AMPLIAR NOTÍCIA
Davant el CPE, solidaritat amb la joventut de l'estat francès
Davant la situació generada a França, respecte la possible aplicació del Contracte de Primera Ocupació, que precaritza encara més els joves francesos i de les mobilitzacions estudiantils i sindicals d'oposició al mateix, des de Catalunya ens solidaritzem amb la seva lluita.

Els i les joves catalanes som també víctima de la precarietat laboral, de la inaccessibilitat a un habitatge i de la privatització de l'ensenyament. Lluny dels estereotips i banalitats que hem pogut sentir sobre la gent jove en les darreres setmanes, volem deixar palesa que aquestes són els nostres veritables problemes i que apostem per la participació i la mobilització com a eines per resoldre'ls.

Tanmateix, creiem que en l'actual context d'integració europea, una solució favorable per als interessos dels treballadors i dels joves francesos no pot fer més que afavorir les lluites dels treballadors i dels joves d'arreu del continent. En aquest sentit, volem deixar molt clar que no defensarem cap Reforma Laboral a l'Estat Espanyol que no vagi encaminada contra la precarietat laboral i cap a la garantia d'un treball digne i de qualitat per a tothom.

Per totes aquestes raons: CONCENTRACIÓ DIMARTS 28 A LES 19H DAVANT EL CONSULAT FRANCÈS (Ronda Universitat, 22 bis, 4°, metro plç. Catalunya/plç Universitat.).
27-03-2006
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660