AMPLIAR NOTÍCIA
Nou material formatiu de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC: Disposar d’eines davant d’un acomiadament
Un any més, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC renova el compromís amb la generalització de la informació laboral, perquè tothom sigui capaç de saber què és allò que legítimament li correspon i garantir el seu compliment, sense oblidar la necessitat de l'organització com a eina més efectiva per defensar aquests drets i, en última instància, per canviar el model socioeconòmic actual per un de més just i que garanteixi més drets. Un any més, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC edita una nova guia de formació, pedagògica, útil i de fàcil lectura, per arribar al màxim de jovent possible, però també al conjunt dels treballadors i les treballadores.

Actualment, amb l'auge de l'atur, es fa més necessari que mai saber com actuar davant d'un acomiadament i en relació amb aquelles prestacions que ens pertoca percebre. Malauradament, però, ateses les altes taxes d'atur i temporalitat permanents entre la gent jove, aquesta informació (i tota aquella referent a la normativa laboral) sembla ser que caldrà tenir-la força temps a mà. Almenys, òbviament i com dèiem abans, fins que això no calgui.

D’aquesta manera, des de l’Espai Jove, seguirem treballant incansablement per fer de la formació sindical i laboral un dels nostres principals pilars d’acció, amb la voluntat d’esdevenir un referent per al jovent treballador dels Països Catalans.

Podeu consultar aquí el llibret editat.
07-10-2009
Acció Sindical
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660