AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove presenta “Colòmbia: la lluita pels drets humans al país de la impunitat”
Ahir, dijous, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC va presentar, en col•laboració amb Solidara (Solidaritat Catalana per a la Cooperació i els Drets Humans), el llibret “Colòmbia: la lluita pels drets humans al país de la impunitat”. Aquest text forma part del treball quotidià que portem a terme des de fa 5 anys en l'àmbit de la cooperació internacional, tant per la defensa dels drets humans a Colòmbia, com per la sensibilització de la ciutadania catalana vers les injustícies globals i les desigualtats nord-sud.

En la presentació, el portaveu de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC i el responsable de Solidara van remarcar la importància d'aquest treball com a intent per clarificar certs aspectes de l'actual conflicte colombià desmarcant-se dels circuits oficials “d'informació” que, al servei de les oligarquies empresarials amb interessos econòmics clars, parlen de la realitat fent-la aparèixer com a complexa i fins i tot, avorrida.

L'Espai Jove del sindical nacional i de classe espera que mitjançant el quadern la ciutadania catalana, i en especial, el jovent, pugui conèixer una part de la realitat no explicada o encoberta per aquells que han volgut eliminar els somnis dels pobles llatinoamericans.

Per concloure l'acte, el portaveu nacional, Roger Tugas, va explicar breument el treball de les organitzacions germanes colombianes POLIS, Corporació Policarpa Salavarrieta, i ANDAS, Asociación Nacional de Ayuda Solidaria, a les que s'ha donat suport fins ara, així com de IPO, organització d'acompanyament internacional a la que també s'ofereix suport.
Descarregueu el document
17-07-2009
Internacional
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660