AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la I-CSC presenta la campanya "Jove, treballa en/pel català!"
Des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC tenim el convenciment que l’increment de la taxa de coneixement de la llengua catalana i els avanços aconseguits en els diversos sistemes educatius no acaben d’aconseguir aturar el descens de l'ús del català. En la nostra opinió, això té una relació directa amb la situació diglòssia del món del treball i l’àmbit socioeconòmic. A més a més, tenim el convenciment que la diversitat cultural creixent en tot el territori nacional, fa necessària la utilització d’un idioma comú que creiem que ha de ser el català, per la gran tradició històrica que tenim d’acollida d’altres pobles.

Per tot això, a la IIIa Assemblea Nacional de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC, vam aprovar una resolució sobre l'ús del català als centres de treball on ens comprometíem, com a organització, a realitzar una campanya per a promoure l'ús del català entre els i les joves i els nous catalanoparlants en l'àmbit laboral.

Ara, ha arribat el moment de donar el tret de sortida a aquesta campanya sota el lema "Jove, treballa en/pel català!". Per això, hi haurà una taula rodona s'explicarà la situació del català actualment per part d'experts i posteriorment explicarem les línies de la campanya i presentarem el diferent material editat.

La presentació tindrà lloc el dijous 2 de juliol a 2/4 de 8 del vespre, a la seu de la Intersindical-CSC (C. de Villarroel 45, entresòl), i comptarem amb la presència i suport de Joan Solà, lingüista i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2009, i Víctor Alexandre, periodista i escriptor.
25-06-2009
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660