AMPLIAR NOTÍCIA
Els sindicats espanyols continuen ballant al so de la Patronal i d’Espanya
Al so de la Patronal: Els dos sindicats majoritaris espanyols CC.OO. i UGT acaben de treure la seva proposta per actuar davant la crisi, en resposta al document que fa poques setmanes va presentar la Patronal CEOE, on demanava un únic model contractual amb acomiadament a baix preu.

En aquesta proposta, els dos sindicats, accepten, que en benefici del diàleg social, més flexibilitat en la negociació col·lectiva. Començant d’aquesta manera el regateig de drets de treballadors i treballadores amb la Patronal.

Al so de l’Estat Espanyol: Els sindicats (Semaf, SF, SCF, CGT, CCOO i UGT)presents en el comitè d’empresa de Renfe han convocat una vaga pels propers dies 9 i 10 de juny en contra traspàs de Rodalies Renfe en favor de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Els sindicats corporatius (Semaf, SF, SCF), estan denunciant que aquest traspàs atenta contra la unitat de mercat laboral, desmembra la Renfe, promociona les discriminacions, i un llarg etcètera al qual ja estem acostumats. Mentrestant CCOO, UGT i la CGT, intenten maquillar la postura contraria al traspàs, demandant un procés de negociació per poder diluir el traspàs al màxim.
21-05-2009
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660