AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC rebutja, de nou, la llei de partits
Set anys més tard de l'aprovació de la llei orgànica 6/2002, l'anomenada Llei de Partits, i després de múltiples demandes de derogació ens trobem davant d'un nou cas d'il·legalització d'una candidatura que molesta als poders estatals degut a les possibilitats d'obtenir representació al Parlament Europeu el proper 7 de juny.

L'ambigüitat i la imprecisió de la llei, ha facilitat que es puguin il·legalitzar formacions polítiques que propugnen canvis constitucionals o lleis de forma pacífica. Aquest cop ha tocat a la candidatura Iniciativa Internacionalista que es presenta a les eleccions europees i que compta amb una llista que vol representar la lluita de les classes treballadores i dels Pobles. I així, s'ha mostrat de nou la voluntat última de l'anomenada llei de partits que no és altra que perseguir qualsevol intent d'una part important de la societat basca d'exercir els seus drets com a ciutadans, ampliant-ho a qualsevol nació de l'estat.

Per això, des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC volem reclamar el dret de Iniciativa Internacionalista a participar de la propera comptesa electoral i així mateix, volem denunciar la manca de llibertats polítiques que existeix i per tant, demanem de la derogació de la llei de partits.
19-05-2009
Internacional
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660