AMPLIAR NOTÍCIA
Ara és l'hora: el jovent encapçalem la revolta! Document d'anàlisi
Ens trobem en un moment històric clau, en què les contradiccions del sistema capitalista arriben a un punt de tal col·lapse que en fan perillar la continuïtat, un moment en el que, per mantenir la maximització de beneficis que el caracteritza, ha d'aprofundir tant en les desigualtats socials i la precarietat de les classes humils que el canvi que en derivi pot suposar una simple “refundació”, com tantes n'hi ha hagut anteriorment, o l'inici d'un canvi definitiu de model, segons qui sàpiga conduir la situació.

Per això, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC, com a úniques joventuts sindicals d'obediència estrictament catalana, vam utilitzar la nostra recent tercera Assemblea per tal d'enfortir-nos com a organització, amb humilitat, però també amb fermesa, i reforçar els ciments que ens han de portar a col·laborar en la construcció del sindicat hegemònic dels Països Catalans, però també realitzar un anàlisi acurat de la societat actual i de la precarietat pròpia. Només així podrem donar una resposta adequada i global a la situació que patim, defensar els drets laborals del jovent català i teixir les aliances adequades per lluitar per un país nacionalment lliure i socialment just.

Aquí podeu trobar el document ideològic aprovat en la darrera assemblea, document d'anàlisi de la situació actual i també de propostes. En aquest document s'hi han incorporat les esmenes i també s'ha actualitzat per dotar-lo de dades més recents.
14-05-2009
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660