AMPLIAR NOTÍCIA
S’habilita un bloc amb tota la informació de la 3a Assemblea de l’Espai Jove del proper 21 de març
Per tal de facilitar la recepció de la documentació i tota la informació necessària referent a la 3a Assemblea de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, que tindrà lloc el proper dissabte, 21 de març, a Barcelona, s’ha habilitat un bloc especial, al qual s’hi pot accedir clicant aquí.

L’Assemblea és el màxim òrgan de decisió, debat i participació de la militància de l’Espai Jove i té lloc cada dos anys. Allí s’hi decideix la línia ideològica i estratègica a seguir fins a la següent Assemblea, així com la gent que impulsarà el projecte, motiu pel qual és molt important que el màxim nombre d’afiliats i afiliades participin de la trobada i dels seus debats previs.

En el bloc creat s’hi poden trobar totes les dates a tenir en compte, malgrat que les principals que cal recordar són l’11 de març, com a últim dia per presentar esmenes als documents de l’Assemblea, i el 14 de març, com a últim dia per apuntar-s’hi. Ambdós accions tan sols requereixen enviar un correu electrònic a espaijove(arroba)intersindical-csc.cat, indicant el text i la part que és vol esmenar o la voluntat d’assistir a l’Assemblea.
04-03-2009
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660