AMPLIAR NOTÍCIA
El setè número de l'Enclusa digital denuncia la contraposició entre els beneficis de la banca i la precarietat del jovent català
Ja podeu consultar el número de febrer de l'Enclusa Digital, el butlletí electrònic de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC. En ell, hi podeu trobar l'anunci de la propera Assemblea de l'Espai Jove, que tindrà lloc el 21 de març a Barcelona, i on s'hi decidirà la línia a seguir durant els propers dos anys, així com l'equip de gent que l'impulsarà. De la mateixa manera, aquesta setè número serveix per sumar-se a les reivindicacions eternament secundàries d'una necessària televisió amb vocació nacional, així com per solidaritzar-se amb en David de Vilafranca, amenaçat d'anar a presó per insubmís i antifeixista. Igualment, s'hi pot trobar un anàlisi sobre l'empitjorament de la precarietat juvenil, durant el passat 2008, enfront els beneficis i les ajudes a les entitats financeres. Finalment, s'hi denuncien les discriminacions que molts/es joves patim en una entrevista de treball i es commemoren els 50 anys de la revolució cubana, que va encendre i mantenir la flama de la revolta a Llatinoamèrica durant dècades, fins que darrerament ha rebut diversos anhelats suports que permeten somniar amb un canvi més profund i global a nivell continental.

Podeu llegir aquest número clicant aquí i en podeu fer arribar les vostres opinions i suggeriments enviant un correu a comunicacio@espaijove.intersindical-csc.org.
10-02-2009
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660