AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove presenta la campanya “Monitor@ no ets un ninot, fes-te respectar!”
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC (I-CSC) presenta el dilluns dia 6 de Febrer, a la seva seu nacional (Av. Portal de l’Àngel, 38, 1r pis), la campanya “Monitor@ no ets un ninot, fes-te respectar!”, adreçada als i les joves treballadores/des del sector del lleure educatiu i sociocultural, amb l’objectiu de reclamar un millor reconeixement laboral.

Els monitors i les monitores viuen inmersos en unes condicions d’alta precarietat laboral, malgrat la recent aprovació del primer conveni del sector. Aquest conveni no impedeix que les empreses segueixin actuant com veritables ETT, cedint a treballadores i treballadors als centres on realitzen la seva tasca. En definitiva, podríem dir que aquest sector és el paradís de la subcontractació.

És per això que l’Espai Jove de la I-CSC proposarà, en la presentació de la campanya, un seguit de propostes concretes per la futura revisió del conveni, així com els actes centrals que es desenvoluparan al llarg d’aquesta. A la presentació hi assistiran diversos/es representants de l’associacionisme juvenil català.

02-02-2006
Acció Sindical
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660