AMPLIAR NOTÍCIA
Xerrada de l'Espai Jove sobre treball i patriarcat
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC ha organitzat una xerrada per al proper dissabte, 28 de juny, a la Seu Nacional, sota el títol "Treball i Patriarcat. Les discriminacions laborals per raó de gènere i orientació sexual".

Així, des de diferents perspectives, des de la Secretaria de Polítiques Socials de la branca juvenil de la Intersindical-CSC es vol posar damunt la taula un tema poc tractat, com és la situació de les dones en el món del treball, així com les dificultats que pateixen els homosexuals, les lesbianes i les persones transsexuals i bisexuals en el món laboral.

D'altra banda, també s'hi parlarà de com ha avançat el moviment feminista en els darrers anys, per conèixer quins han estat els triomfs d'aquest moviment en la obtenció de drets bàsics que fins fa poc no eren respectats ni a les dones, ni als homosexuals, ni als i les transsexuals, ni a les lesbianes, ni a les persones bisexuals. Posteriorment, i en un format endegat en les darreres xerrades, se n'extrauran i editaran unes conclusions.

Treball i Patriarcat.
Les discriminacions laborals per raó de gènere i orientació sexual


Xerrada a càrrec de Sylviane Dahan (membre del moviment feminista), Gerard Coll (sociòleg investigador) i Lourdes Ríos (experta en qüestions de gènere)

Dia: 28 de juny

Hora: 11.00h

Lloc: Portal de l'Àngel, 38 1r pis. Barcelona (Barcelonès)
Seu Nacional de la Intersindical-CSC

Alhora, cal recordar que l'acte coincideix amb les mobilitzacions anuals per l'alliberament GLBT, en commemoració dels aldarulls de Stonewall, i que amb el temps ha esdevingut una de les cites anuals de referència per a l'eradicació del patriarcat als Països Catalans i a la resta d'indrets del món.

17-06-2008
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660