AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC participa en diferents xerrades al llarg dels propers dies
Tot just acabades les mobilitzacions del primer de maig, des de la branca juvenil de la Intersindical-CSC participarem en diferents xerrades a Barcelona de la mà de diferents organitzacions juvenils i estudiantils.

Sota el títol "Com condiciona l'EEES al futur laboral dels estudiants?", el proper dimecres, dia 7, participarem conjuntament amb l'Assemblea contra la precarietat de la UAB a una xerrada organitzada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Aquesta serà al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a partir de les 11.30.

El divendres, dia 9, serà el torn de parlar sobre jovent, ETTs i precarietat, en el marc del cicle de xerrades que l'Assemblea de Joves de Les Corts (AJLC-CAJEI) organitza al llarg del mes de maig. Serà a partir de les 19.30, al Casal Popular de Les Corts (C/Entença 237, Barcelona).

Ja la propera setmana, el dijous, 15 de maig, des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC realitzarem una xerrada en format taller, de la mà de l'organització juvenil Maulets. Aquesta serà al barri d'Horta, al Centre Cívic Matas i Ramis, a partir de les 19.00.

Des de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC, apostem per aprofundir en la formació laboral, especialment per a la gent més jove, com una de les vies necessàries per a poder desenvolupar una activitat sindical que millori les nostres condicions de vida.
06-05-2008
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660