AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove de la I-CSC presenta a Mallorca el seu model sindical
Membres del Secretariat Nacional de l'Espai Jove de la Intersindical-CSC van pronunciar una conferència amb el tema "El jovent sindicalista dels Països Catalans. Reptes de present", que es va celebrar a la seu nacional del PSM, organitzada pels Joves d'Esquerra Nacionalista.

El portaveu de l''Espai Jove de la Intersindical-CSC destacà la necessitat d'establir xarxes entre els diferents sindicats de nacions sense Estat, com també plantejà quin és el projecte per als propers anys de la organització sindical juvenil.

L'Espai Jove de la Intersindical-CSC va aprofitar per reunir-se amb diferents agents polítics i socials de l'esquerra nacionalista de les Illes Balears. La necessitat d'articular sindicalisme juvenil en clau nacional, la reivindicació de marcs laborals propis per a cadascun dels territoris i les possibilitats i els límits dels diferents projectes de reforma estatutària als territoris dels Països Catalans van ser alguns dels temes abordats amb el PSM, l'ESTEI- Intersindical Balear i el Consell de la Joventut de les Illes Balears
18-12-2005
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660