AMPLIAR NOTÍCIA
L'Espai Jove organitza unes jornades sobre habitatge
El proper 16 de febrer, a partir de les 11h, l’Espai Jove de la intersindical-CSC celebrarem una jornada de formació i debat sobre la nova Llei d’habitatge i sobre les alternatives existents als models d’habitatge imperants.

El lloc on celebrarem les jornades serà el Casal de Joves de les Corts (C/ Dolors Masferrer, 33-35). Des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC convidem a totes les persones afiliades i no afiliades a participar en aquestes jornades, que tenen com a objectiu debatre sobre el model existent d’habitatge, sobre els elements de la Llei que ens semblen més significatius i sobre l’existència de models alternatius d’habitatge, com poden ser les cooperatives d’habitatge.

En una societat capitalista, on la cultura del totxo és el que impera, des de l’Espai Jove creiem que un altre model d’habitatge és possible, més respectuós amb l’entorn, més sostenible i no basat en la desenfrenada construcció, sinó en la rehabilitació, el manteniment, el cooperativisme i altres models d’habitatge que no segueixen l’imperatiu del lliure mercat.

Així doncs, totes aquelles persones que vulgueu aprendre més sobre la Llei d’Habitatge i el Pacte Nacional de l’Habitatge, vulgueu fer aportacions al respecte o vulgueu participar en el debat, esteu convidades en aquesta jornada sobre Habitatge, el dia 16 de febrer, a les 11h, al Casal de Joves de les Corts.

Jornades sobre habitatge: Llei pel dret a l’habitatge i alternatives

Ponents: representants de V de Vivienda i de la cooperativa d’habitatge Sostre Cívic

Dia: dissabte, 16 de febrer

Hora: 11 h

Lloc: Casal de Joves de Les Corts (C/ Dolors Masferrer, 33-35)
11-02-2008
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660