AMPLIAR NOTÍCIA
A les portes del Fòrum Social Català
El proper cap de setmana, des del divendres dia 25, fins el diumenge dia 27, tindrà lloc a la Universitat de Barcelona (plaça d’Universitat) el Fòrum Social Català , que reunirà organitzacions socials d’arreu del país, per tal de debatre alternatives al model socio-econòmic actual i per posar en comú experiències de treball i de lluita.

La inauguració tindrà lloc el divendres, a les 17.30, mitja hora abans que comencin els seminaris. Durant el dissabte es realitzaran tallers i actes durant tot el dia, mentre que el diumenge, a les 12.00, sortirà de la plaça d’Universitat la manifestació unitària, darrere el lema “Un altre món és possible”.

El sindicalisme nacional i de classe ha participat a l’organització del Fòrum i hi serà present al taller “Sindicalisme del segle XXI als Països Catalans: cap a un Marc Laboral propi”, organitzat per l’Espai Jove de la Intersindical-CSC i el sindicat estudiantil SEPC i que tindrà lloc el dissabte, de 14.00 a 16.00, a l’aula 3.3. Podeu veure el programa sencer clicant aquí.
23-01-2008
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660