AMPLIAR NOTÍCIA
Des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC també diem prou
Ja no és només mostrar el rebuig cap a la incompetència de la gestió de les nostres infrastructures que es fa des de Madrid, sinó la manca de voluntat que tenen ni tan sols de voler fer una mica de teatre, per estètica. Ministres que se’n riuen, polítics que menyspreen el problema, sucursals que fan de bufons de la cort i, mentrestant, els treballadors i les treballadores veuen augmentada la seva jornada laboral, amb uns temps d’anada i de tornada que s’han vist molt incrementats. Aquest és un fet que fins i tot ha comportat acomiadaments i sancions davant els reiterats retards dels treballadors i de les treballadores als seus llocs de treball, per culpa d’aquesta situació .

No podem oblidar, però, que la situació que vivim actualment no és en si molt pitjor que fa uns mesos, abans de la suspensió del servei de rodalies. Tots els que utilitzem el transport públic habitualment per poder anar a treballar portem anys aguantant retards, manca de servei, aturades, falta d’informació i les famoses “caigudes de la cadenaria “. Els que utilitzen el transport privat porten temps patint unes carreteres al límit, on qualsevol contratemps significa unes hores de llargues cues. I tot això sense no entrar a parlar d’aeroports, autovies, autopistes, etc. Però aquest cop sembla que la gota ha fet vessar el got i que ja és hora de dir prou.

Per això, des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC fem una crida a participar a la manifestació del proper 1 de desembre, a la ciutat de Barcelona, sota el lema “Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infrastructures!”. L’acció començarà a les 5 de la tarda, a plaça de Catalunya.
27-11-2007
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660