AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove edita dos nous llibrets de formació
Avui han vist la llum dos nous llibrets formació de la col·lecció que l’Espai Jove porta editant els darrers anys. Aquestes publicacions, de repartició gratuïta, són eines que es posen a disposició del jovent treballador català per tal de comprendre millor el món laboral i sindical i, conseqüentment, poder treballar per reclamar-ne els drets pertinents i millorar-los. I és que l’opacitat i la manca de coneixement de la normativa vigent és una de les eines més perilloses per tal d’erosionar la situació laboral dels i de les joves i de les classes treballadores, en general.

Un dels nous llibrets és un diccionari laboral que, en prop d’una vuitantena de pàgines i de forma exhaustiva, explica el significat d’una gran quantitat de termes relacionats amb el món laboral, ordenats alfabèticament. L’altre llibret editat és una guia sobre negociació col·lectiva i mobilització, per tal de conèixer bé els processos sindicals de negociació de convenis, els seus continguts i tot el que en fa referència, així com aquelles mesures de força que poden servir per tal de pressionar en favor de les reivindicacions dels treballadors i de les treballadores.

En breu es penjaran aquestes guies a la pàgina web de l’Espai Jove, però si en voleu tenir en format imprès, de forma totalment gratuïta, només ho heu de sol·licitar a espaijove@intersindical-csc.cat.
20-11-2007
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660