AMPLIAR NOTÍCIA
Comunicat de la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública
Des de la PMDUP (Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la universitat pública), considerem la repressió policial manifestada a la mobilització d’aquest dijous 17 de Novembre, una mostra més de l’actitud de les institucions governamentals vers les reivindicacions estudiantils.
La PMDUP es desvincula de totes aquelles accions violentes comeses en el transcurs de la jornada. No obstant considerem les reaccions de les forces de seguretat de la generalitat, els Mossos d’Esquadra, totalment desproporcionada.
Així doncs, mostrem el ple rebuig a la brutalitat de les càrregues policials, constatades en material fotogràfic, i les detencions indiscriminades de la gent que en el moment dels fets es trobaven a Pla de Palau. Considerem que la gravetat dels fets és prou important i en conseqüència reclamem un posicionament clar, concís i objectiu del Govern de la Generalitat davant la brutalitat dels fets. Reclamem també l’obertura d’una investigació sobre els fets ocorreguts.
A darrera hora hem sigut informats de denúncies a estudiants que donàvem suport als detinguts i que es trobaven concentrats davant la comissaria de la Zona Franca.
La PMDUP dóna ple suport als detinguts i en reclama la seva llibertat, així com considera oportú el posicionament en contra de la brutalitat dels fets de tota la comunitat universitària.

www.pmdup.tk PLATAFORMA MOBILITZADORA EN DEFENSA DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA
17-11-2005
Països Catalans
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660