AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove organitza una jornada de formació a Vilafranca
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC ha organitzat aquest dissabte una jornada de formació sindical per a l’afiliació jove del sindicat nacional. Aquesta jornada s’ha realitzat al centre cívic l’Escorxador, de Vilafranca del Penedès, i ha durat tot el dia. Durant el matí, s’ha realitzat una xerrada sobre salut laboral i, a la tarda, un taller sobre com llegir l’Estatut dels Treballadors i, finalment, un cine-fòrum amb el documental Lo últim en moda, sobre les maquiles, empreses de capital estranger (sobretot nord-americà) que s’instal·len al Tercer Món (sobretot a Llatinoamèrica), on operen amb total impunitat.

La jornada formativa, que duia per títol “Recuperem el saber” ha estat valorada molt positivament per l’Espai Jove, tant pel nombre d’assistents com, sobretot, per la qualitat de les xerrades i la formació. Aquesta és la quarta jornada d’aquest estil que organitza la branca jove de la Intersindical-CSC, en els darrers dos anys, el que és una aposta clara per la formació dels i les joves.

Tot i això, aquesta és la primera vegada que una jornada es realitza fora de Barcelona i s’ha escollit Vilafranca per acollir-la pel volum d’afiliació que hi ha a la vegueria del Penedès, que també s’ha traduït en nous delegats fruit d’eleccions sindicals recents, així com per la voluntat de realitzar feina conjunta amb la Unió territorial de la vegueria.
16-06-2007
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660