AMPLIAR NOTÍCIA
Solidaritat amb els sindicalistes corsos!
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC volem fer arribar la nostra solidaritat als i les companyes corses que van dur a terme la pacifica protesta a bord del vaixell “Pascal Paoli”, en una acció reprimida violentament per l’exercit de l’Estat francés i que ha comportat l’acusació dels i les sindicalistes com a segrestadores i criminals.

Entenem aquest fet com un atac més a les lluites populars i la criminalització del sindicalisme. Últimament veiem amb preocupació com la repressió i la persecució cap aquelles i aquells que posen en dubte l’actual “status quo” va en augment. Exemples a casa nostra tampoc en falten: el cas de la Núria Pòrtulas, il•legalització de partits polítics i agressions per part de les forces de seguretat són el pa de cada dia.

Per aquest motiu, l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, fem una crida a denunciar tot intent de criminalització cap a les lluites populars i, en el cas concret dels i les companyes corses, fer-los arribar la nostra solidaritat signant el seu manifest.
24-05-2007
Internacional
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660