AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC porta sacs de fems a Inspecció de Treball
En el marc de la campanya plural ”Està Tot Fatal”, de denúncia de l’especulació i la precarietat laboral, aquest matí l’Espai Jove de la Intersindical-CSC ha portat sacs de fems davant l’edifici d’Inspecció de Treball i ha repartit díptics informatius denunciant el mal funcionament de la institució, sota l'explícit lema "Inspecció de Treball fa pudor".

Val a dir que les persones que entraven i sortien de la institució i els qui transitaven pels voltants han mostrat el seu acord amb la protesta, així com treballadors mateixos d’Inspecció de Treball.

Des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, s’ha denunciat “el dèficit de recursos humans i econòmics que pateix la institució”, així com “la manca d’intencionalitat política d’esdevenir una institució efectiva per a l’eradicació de l’explotació i la precarietat laboral”. Per solucionar aquests problemes, l’Espai Jove reclama un augment de personal i de dotació econòmica, la creació d’un cos específic d’Inspectors/es de Treball, la realització d’inspeccions per sorpresa i el traspàs complet de les competències en el Marc Català de Relacions Laborals.

Llegiu el manifest aquí

17-05-2007
Acció Sindical
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660