AMPLIAR NOTÍCIA
L’Espai Jove surt al carrer l’1 de maig per fer front a la precarietat laboral juvenil
El passat 1 de Maig, dia del Treballador i la Treballadora, l’Espai Jove va participar a la manifestació que, com cada any, convoca la Intersindical-CSC. Aquesta vegada, el temps no va acompanyar i la pluja va dificultar l’inici de la jornada, com en el cas de l’ofrena floral al monument a Francesc Layret. Tot i això, la manifestació va començar sense problemes, a les 12 del matí i, a mesura que avançava, el temps va millorar.

Durant el trajecte, l’Espai Jove va repartir el seu manifest, de títol “País, treball, dignitat”, on critiquen les reformes laborals i estatutàries realitzats el passat any 2006, que deixen els i les joves en una situació cada cop més precària. Per solucionar aquesta situació i per combatre el neoliberalisme, l’Espai Jove advoca per lluitar pel Marc Català de Relacions Laborals i Protecció Social i per enfortir un sindicalisme nacional, de classe i combatiu.

La manifestació, que duia per lema “Per un model productiu sostenible”, va acabar a la plaça de la Mercè, on la portaveu de la Intersindical-CSC, Isabel Pallarès, va apostar per unir ecologisme i sindicalisme, ja que “de res ens valen els avenços socials si no es poden gaudir en un entorn net i saludable per als treballadors i treballadores”. Llavors, els i les manifestants van dirigir-se al Casal de Joves de Les Corts, on es realitzà un dinar popular sota cobert.
02-05-2007
Intersindical-CSC
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660