AMPLIAR NOTÍCIA
Solidaritat amb el treballadors d'Almuñecar
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC, guiats per un sentiment de solidaritat internacionalista i de classe obrera, volem mostrar la nostra solidaritat amb les famílies dels 6 treballadors morts i un altre de desaparegut en el tràgic accident esdevingut el passat dilluns 7 de novembre a Almuñecar.

Al mateix moment volem emplaçar als sindicats andalusos a arribar fins al final amb la investigació dels esdeveniments . Es pot veure que en aquesta obra, com en moltes d’altres, no existien les mesures adequades de seguretat.
Aquest fet, si li sumes que l'obra es tractava d’una subcontractació, ens condueix a una forta precarietat laboral que en aquest cas, com en moltes d’altres, s’ha traduït en un final tràgic, on la classe obrera ha tornat a patir les consequències d’aquest model econòmic.
Ens preguntem, com és posible que en una obra pública és produeixin aquestes irregularitats? Si la mateixa administració pública no és capaç, per desídia o incapacitat, de fer aplicar la llei en les seves pròpies obres, la classe obrera ja hem begut oli.
09-11-2005
Seguretat laboral
 
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660