AMPLIAR ARTICLES D'OPINIÓ
Seguim Donant Resposta
Seguim donant resposta, així de clar, sense complexes. A l’Espai Jove de la Intersindical-CSC seguim i seguirem treballant pel sindicalisme nacional i de classe. Desprès de la segona Assemblea celebrada el passat 17 de març sortim reforçats, amb voluntat d’anar més lluny.

2 anys desprès de celebrar la nostre primera assemblea seguim caminant a pas ferm, sumant cada cop més gent al nostre projecte, a un projecte que ja no és que sigui possible, a hores d’ara, s’ha convertit en necessari, i aquest projecte és diu “Espai Jove de la Intersindical-CSC” el jovent sindicalista dels Paisos Catalans.

Per a molts, aquest seguim fa molt mal, ja que el fet que l’Espai Jove estiguem presents és una cosa que ja els molesta, amb el nostre dia a dia demostrem que un altre manera de fer sindicalisme és possible, no ens conformem en ser simples gestors de la precarietat que actuen com un engranatge més, dins la maquinaria del sistema capitalista. La seva funció; la desmobilització de les classes populars a favor dels interessos dels seus amos.

La nostra aposta sindical, una de ben diferent, aquella que defensa de veritat els interessos dels treballadors i les treballadores d’aquest país, aquella que aspira a transformar la societat, aquella que aposta per un model de societat just socialment. A nosaltres no ens serveix el no fer res per tenir de tot, per sort, som diferents.

Durant dos anys hem estat Plantant Cara, sense retrocedir en les nostres conviccions, per que som conscients que la fidelitat a unes idees ens aporten dignitat. Això és el que ens fa ser diferents, i això a fet que ara ens acompanyin noves companyes i nous companys a aquells i aquelles que ja estàvem treballant , amb ganes de treballar per als treballadors i per les treballadores d’aquest país. Avançant poc a poc, però sense cap pas enrera .

El dir que seguim, és un signe de valentia , no és fàcil en un context advers. No partíem de cap reconeixent legal, econòmic i social favorable, ja que som una organització que trenca amb els esquemes imposats.

No ens volem desenvolupar dintre dels Estats Espanyol i Francés, exigim el dret a l’autodeterminació del poble català, creiem que la nostra nació és aquella que s’estén de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Tampoc volem ser els vassalls dels sistema econòmic actual, ens oposem a la retallada de drets socials de les classes populars, no volem fer el joc al capital pactant reformes laborals que són atemptats directes contra els i les treballadores, lluitem per la construcció d’un sistema just socialment i ens solidaritzem i veiem amb esperança, com companys i companyes de classe d’altres pobles del món alcen sense complexes la bandera de la dignitat i l’emancipació de les classes populars, una bandera que també la fem nostre.

Tenim per davant dos anys per seguir donant resposta. Una resposta clara i contundent, no renunciant a res per tenir-ho tot. Sabent davant mà que cometem errors, però que entre tots i totes podem canviar-ho. Ara és l’hora de fer servir l’Espai Jove de la Intersindical-CSC com una eina necessària en el procés d’Alliberament nacional i social dels Països Catalans.
27-03-2007
Gerard Rabat i David Soriano
Opinió

De lluites socials en temps de retallades de drets i d’efervescència nacional
Roger Tugas
Portaveu Nacional

Supeditats en la resposta
Gerard Rabat
Secretari d'Acció Sindical


La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda  ESPAI JOVE de la Intersindical-CSC · Carrer de Villarroel, 45, entresòl · 08011 Barcelona · Tel. 934813660